KöpekMorkie kategorisinde 2 ilan bulundu.
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi Adres

Morkie yavru ilanları - Satılık Morkie - Morkie ırk özellikleri

Morkie ırkı, Yorkshire Terrier ve Maltese Terrier ırkının istenmeyen özelliklerinin arındırılmış halidir.

Son derece dost canlısı ve çok iyi bir partnerdir.

Morkie Cinsi

Morkie neşeli, cesur, zeki ve sevecen bir köpektir. Maltese ile Yorkshire cinslerinin karışımında genellikle sevecen ve tatlı bir ruh haliyle ailesine değer veren neşeli ve oyunsever köpek yavruları doğar. Morkie şekerleme uykusu için kanepede kıvrılmayı ve oyun oynamayı çok sever ve insanların da kendisine yakın davranmasını ister. Aynı zamanda Yorktese olarak da bilinen Morkieler, Yorkshire Terrier ile Maltese cinslerinin dizaynıdır.

Morkie Eğitimi

Morkie ırkı tuvaletini pede yapmaya yatkın olduğu için dünyada tuvalet eğitimini en kolay öğrenen iki cinsten biridir. Sakin ve sosyal bir karaktere sahip oldukları içinde diğer ırklara nazaran eğitimleri daha kolay ilerlemektedir.

Morkie Bakımı

Morkie’nin tüylerinin sertleşmemesi ve birbirine dolaşmaması için günlük olarak taranması gerekir. Gerekli görüldüğünde banyo yaptırılır ve deride olası reaksiyonların önüne geçmek için hafif kıvamlı şampuanların kullanıldığından emin olunmalıdır.

Morkie Karakter Yapısı

Morkie, birlikte büyüdüğü diğer köpeklerle ve köpekten başka evcil hayvanlarla çok iyi geçinir. Uzun süre yalnız kalma konusunda daha rahat bir karakter yapısına sahiptir. İnsanlarla birlikte vakit geçirmekten çok hoşlanır. Morkie yabancılara karşı şüphe duyar ve yabancı biri olduğunda normal dışı bir ses duyar duymaz aileye bunu bildirir.

Morkie Tüy Yapısı

Ortalamada Morkie’nin tüyleri ipeksi, düz ve ince olur. Genel olarak tüyleri uzundur ve siyah, bronz, beyaz, siyah ve beyazın karşımı ve koyu tonları olmak üzere çeşitli renklerde olabilir.

Morkie Kökeni

Amerika Birleşik Devletleri

Morkie Egzersiz İhtiyacı

Morkieler yeterli ölçüde hareket ettirildiği ve oynayacak oyuncakları olduğu sürece apartman hayatı için uygun köpeklerdir. Ailesiyle oyun oynamaktan, yürüyüşe çıkmaktan ve çitle çevrili bir alanda oyun oynamaktan zevk alır.

Morkie Yaşam Ortamı

Apartmanda yaşayabilir.Hergün yürüyüş yaptırılması sağlık açısından faydalıdır.

2022 Morkie yavru fiyatları

Morkie fiyatları renk boy cinsiyet yaş ve eğitim gibi özeliklere göre değişebilmekle beraber 2022 güncel Morkie ortalama yavru fiyatları 3000 TL ile 5,000 TL  aralığında değişmektedir. Bu ırk neşeli, cesur, sevecen ve zeki bir ırktır. Yorkshire ve Maltese ırklarının karışımından oluşmuş olan bir ırktır. Sürekli olarak neşeli haliyle dikkatleri üzerine çeker. Oyunsever, eğlenceli, aile yaşamına uygun bir ırk olarak bilinir. Sahibinden ücretsiz yada PetShop'tan satılık ilanları ve Morkie fiyatları için sitemizi gezin. Beyaz ve her renk dişi veya erkek Morkie yavrusu sahiplendirme, fiyat nedir ve ne kadar bilgisi sayfamızda yer alıyor.

https://patinolsun.com/