İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

TEACUP YORKSHİRE TERRİER YAVRU

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 43329
İlan Tarihi 10 Haziran 2023
Yaşı 0 - 3 Aylık
Cinsiyet Dişi & Erkek

YAVRULARIMIZIN GÜNÜ GELEN TÜM AŞI TEDAVİLERİ GEREKLİ SAĞLIK KONTROLLERİ UZMAN VETERİNER HEKİMİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR. YAVRULARIMIZ KARNE VE TAŞIMA ÇANTASIYLA SİZLERE ULAŞTIRILMAKTADIR. TÜRKİYE’NİN HER İLİNE GÖNDERİM İMKANIMIZ VARDIR. YAŞAM ALANINIZA EN UYGUN YAVRUYU SEÇMEK İÇİN BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ. ŞEFFAF ALIŞVERİŞ GÜVENİLİR HİZMETİMİZLE BESTDOG HEAVEN DA ARADIĞINIZ TÜM EVCİL HAYVAN ÇEŞİTLERİNİ BULABİLİRSİNİZ.

240 kez görüntülendi.

Saliha Gültekin

Üyelik tarihi: 10 Mart 2022

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep541 262 58 43
WhatsApp541 262 58 43
İlan sahibi: Saliha Gültekin
Ara WhatsApp

İlanlarınızı patinolsun.com 'a da vererek Görünürlüğünüzü iki katına çıkartabilirsiniz.

Dolandırıcılara Dikkat! Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün! Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin. Patiilan.com sitesi asla hayvan satışı yapmamaktadır. Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, Patiilan.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. 

https://patinolsun.com/