KediChinchilla kategorisinde 3 ilan bulundu.
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi Adres

Chinchilla Kedi İlanları

Chinchilla kedi özellik bakımından sahiplerini ve kendisi ile ilgilenenleri hayrete düşürüyor. Normal kedilerden daha insancıl hareketleriyle, taklit yetenekleri oldukça gelişmiştir. Oyun oynamayı oldukça seven türlerdendir. Avcılık konusunda çok beceriklidir.

Doğal ortamlarında fare ,kelebek ,solucan,kırkayak,kertenkele ve benzeri sürüngenleri yakalarlar. Bu durum ev ortamlarında da geçerlidir. Seçilen oyuncaklar bu hayvanlara benzer ise oyundan oldukça keyif alırlar.

Sevmedikleri bı şey olduğunda kolayca sinirlenir. Ve sonra hiç bir şey olmamış gibi günlük aktivitelerine devam ederler. Duygusal ve empati yapma özellikleri diğer kedilere göre çok gelişmiştir. Bu sayede sahipleri tarafından çok sevilirler.

Kendilerine göre sahiplenme özellikleri bulunur. Yataklarını, mama kaplarını, ve oyuncaklarını hiç bir kimseyle paylaşmak istemezler. Heleki söz konusu kendi hemcinsleri ise.

Chinchilla Kedi Özellikleri

Chinchilla Kedi Özellikleri olarak ilk bilinen melez bir cins olmasıdır. İran kedilerinden melezlendiği söylenir.

Sık yumuşak ve kabarık tüyleri sayesinden normal kilolarından daha fazla görünürler.

Tombul yanakları ve uzun bıyıkları yüz hatları ile uyumludur. Aynı zamanda renkli gözlere sahiptirler. Genelde yeşil ve ela göz renklerine sahiptirler. Kürk renkleri ise tektir. Küçükken tonları açık renklidir. Büyüdükçe daha koyu hal alırlar.

Kiloları 3-7 kg arasında değişiklik gösterir. Boyları ise diğer kediler gibi orta boyuttadır. Beslenme düzenini yeterli ölçüde olması kilo kontrolünü sağlar. Böylece kiloya bağlı sağlık sorunlarının önüne geçilmiş olunur.

Chinchilla Kedi Bakım Ve Beslenme

Chinchilla Kedi Bakım ve Beslenme konusunda sahiplerinin ilk dikkatini çeken şey güçlü yapılarının olması. Bu sayede bakım ve beslenme konusunda çok fazla yoğun dönemeçler yaşanmıyor. Uygun fiyatlı oyuncaklarla mutlu olabilen ve kaliteli besinlerle sağlıkla büyüyen bu cins kediler, zamanla günlük rutinlerini daha iyi adapte olurlar.

Bakım konusunda günlük tüylerinin taranması da yarar vardır. Tüy dokum zamanlarında sahiplerinin önlerine durur. Tırnak diş ve kulak bakımlarında aynı ölçüde veteriner hekim kontrolünde ilerlemelidir. Tırnakların kesimi çok dipten olmazsa onlar için daha iyi olur. Bu sayede bir yere tutunmaları gerektiğinde zorlanmayacaklardır.

Bir diğer önemli hususta kulak temizliğidir. Bu işlem veteriner hekim kontrolün de yapılmalı, aksi halde bilinçsiz bir hareket kulak lezyonlarına sebep olur.

Chinchilla Kedi Fiyatı

Güncel Chinchilla Kedi Fiyat konusunda oldukça makuldur. 1.500 - 6.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Söz konusu bu cins kediler ise hem karakteristik özellikleri hemde dış güzellikleri ile çok konuşulur. Bu cins kediler ücretsiz bir şekilde sahiplendirilse diye düşünenler tam isabet! Bir çok Chinchilla Kedi İlanları ile ücretsiz şekilde sahiplendirilme yapılabilir. Bu ilanlar sayesinde bir çok sahipsiz sokak hayvanı sahiplendirilerek mutluluğa kavuşurlar.

Chinchilla Yavru

Yavru Chinchilla Kedi en çok gözleri ile ilgi görür. Bir çok insan tarafından sahiplenmek isterler. Bu cins kendini küçükte olsa eve almadan önce gerekli düzenlemeyi ve bilgiyi temin etmiş olmak lazım. Bu sayede eve daha rahat alışırlar.Gücen chinchilla ilanları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://patinolsun.com/